Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Kreativ kock till Ersta terrass

Arbetsuppgifter

Ersta terrass serverar cirka 35 000 luncher per år; dagens lunch, konferensluncher och affärsluncher. Vi har även festvåningsverksamhet, bröllop, fester, företagsevent, minnesstunder och konferensmiddagar. Verksamheten har drivits i egen regi i snart ett år och är under utveckling, för rätt person innebär det stora möjligheter till att vara delaktig i det fortsatt utvecklingsarbetet.

Arbetstiden är främst förlagd till dagtid, vissa kvällar och helger kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker en kreativ kock med minst 5 års yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av menykomponering. Ett plus om du har erfarenhet från festvåning. Vi ser gärna att du har kockutbildning i grunden. Som person är du lugn och metodisk, noggrann, och du har lätt för att samarbeta. Du kan kommunicera bra på svenska både i tal och skrift. Kunskaper i engelska är ett plus. Självklart har du som söker ett genuint intresse för mat och dryck och du har alltid gästen i fokus.

Tillträde så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Antal platser: 1

Upplysningar

Henrik Levander
Kökschef
072-142 45 16

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: A749272
Sista ansökningsdatum: 2018-02-11

Sök jobbet här >>

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

| Fler

Kontakt

Ersta konferens & hotell
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1K

Telefon 08-714 63 41
Fax 08-714 63 51
@ Konferens hotell 

Öppettider
Vardagar 07.30 - 20.00
Helger 07.30 - 16.00

Klicka här för karta och vägbeskrivning