Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Traditionellt julbord med Erstaunika godsaker

Julbord på Ersta terrass.

I år dukar vi upp ett traditionellt julbord i våra historiska rum från 1864. På julbordet finns även några Erstaunika godsaker som vi har namngett efter personer i organisationen som var och är viktiga för verksamhetens utveckling.

Glögg- och pepparkaksmingel med Stockholms kvällssilhuett som kuliss

Kvällen börjar med glögg i glasen och mingel till marschaller och eldkorgars sken på den stora terrassen. I bakgrunden syns ett kvällsupplyst Stockholm som kuliss.

När glasen är tömda är det dags att sätta sig till bords. På julbordet finns traditionella kalla och varma rätter samt ett dessertbord fyllt med godsaker. Syster Elsas sherrysill, Claras strömmingslåda, Direktor Nilssons gravade lax och Direktor Brings fruktkaka är Erstaunika rätter på julbordet.

Julbord och julfest

Julbordet går att kombinera med konferens, julfest och andra aktiviteter efter önskemål. Bland annat finns det två julbetonade färdiga konsertpaket som går att boka tillsammans med julbordet. Andra önskemål om upplägg och artister tar vi fram från gång till gång. Kombinationen av konferens- och festlokal tillsammans med Ersta kyrka som konsertlokal bjuder på många möjligheter att skapa speciella och spektakulära tillställningar.

Öppet julbord för privatpersoner

I år har även privatpersoner möjlighet att ta del av vårt traditionella julbord. Under två lördagar öppnar vi upp festvåningen för familjer, vänner och andra privata sällskap. Upplägget är detsamma som vid företagsjulbord med inledning på vår stora terrass och med glögg i muggarna, marschaller och eldkorgar för att höja mysfaktorn och med en kvällsupplyst silhuett av Gamla stan, Skeppsholmen och Djurgården som kuliss.

Julborden för privatpersoner är den 1/12 och 8/12 december klockan 16.00. Bokning sker via Tickster.se och via receptionen på Ersta konferens & hotell.

Läs mer om Ersta terrass julbord här >>>

| Fler

Kontakt

Ersta konferens & hotell
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1K

Telefon 08-714 63 41
Fax 08-714 63 51
@ Konferens hotell 

Öppettider
Vardagar 07.30 - 20.00
Helger 07.30 - 16.00

Klicka här för karta och vägbeskrivning