Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Finns i närheten

Ersta konferens & hotell ligger i de lugna kvarteren på Erstaklippan, allra längst österut på Södermalm. Högt beläget med milsvid utsikt över Stockholm och dess inlopp men samtidigt nära till allmänna kommunikationer, många bra och prisade restauranger och barer samt det hippa SOFO och området kring Nytorget.

Vi har satt ihop en karta med några av de attraktioner som finns i närområdet. De markeringar som är rosafärgade är några av våra absoluta favoriter och de som är blå är sådant som finns inom Ersta diakoni. Gå till livekartan genom att klicka här. Eller på bilden nedan.

Väl på livekartan kan du klicka på vardera markering för att läsa mer om attraktionen. Om du har specifika önskemål eller frågor får du gärna berätta om det för oss i receptionen så hjälper vi dig gärna.

Google Maps

| Fler

Kontakt

Ersta konferens & hotell
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1K

Telefon 08-714 63 41
Fax 08-714 63 51
@ Konferens hotell