Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Bekväma och nyrenoverade rum i 70-talstil

Våra elevrum ligger i den lite modernare delen av byggnaden. Även om grundbyggnaden är modern så har vi valt att inreda rummen i äldre stil för att försöka återspegla den miljö som eleverna vistades i. Tapeterna är nya, liksom badrum och textilier. Golven både i rummet och i loungen utanför är täckta av moderna, miljövänliga och allergivänliga heltäckande ullmattor. Dock är stilen hämtad från 70-talet liksom möblemanget. Inget rum är exakt som det andra. Precis så som eleverna hade det i sina rum.

Elevrummen finns som dubbelrum och enkelrum, för båda rumstyperna går det att beställa till en extrasäng. Rummen ligger i den lite modernare tillbyggnaden och har stora fönster med vy över bakgården, lastkajen och om man höjer blicken de översta våningarna på Ersta sjukhus.

Krypin för egna måltider

På våningsplanet finns en gemensam lounge med bekväma stolar och bord. Här kan du sitta och njuta av något gott att äta och dricka. I anslutning till loungen finns det ett pentry med kylskåp, mikrovågsugn, vatten- och kaffekokare.

Varför ska jag välja ett elevrum?

Våra elevrum kan tyvärr inte skryta med samma fantastiska utsikt som våra övriga rum men har många andra fördelar. De ligger i en avskild och tyst del av huset, de är stora, modernare och lite billigare. Dessutom är sängarna i enkelrummen extra breda (120 cm). Så om du har andra planer än att sitta i fönstersmygen på rummet hela dagarna så kan vi varmt rekommendera ett elevrum.

| Fler

Kontakt

Ersta konferens & hotell
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1K

Telefon 08-714 63 41
Fax 08-714 63 51
@ Konferens hotell 

Knappar

Receptionens öppettider
Vardagar 07.30 - 20.00
Helger 07.30 - 16.00

Frukostservering
Vardagar 06.30 - 09.00
Helger 08.00-10.00

Klicka här för karta och vägbeskrivning

TripAdvisor