Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Charmiga rum med oslagbar utsikt

På våning 2 i det gamla diakonisshuset ligger våra föreståndarrum. Alla rum har utsikt över Stockholms inlopp och parkområdet vid Ersta kyrka. Här bor du i ett trivsamt och individuellt möblerat rum som fortfarande har vissa originaldetaljer intakta, så som trägolv, fönster och i vissa rum även tapeter.

Vi får ofta höra att våra föreståndarrum anses som stora. Alla rum har eget kaklat badrum med wc, handfat, handdukstork, hårtork och dusch med draperi. Möblemanget kommer från tidigare sekel även om textilier och annat så som madrasser självklart är nya och moderna. Inget rum är det andra likt och våra återkommande gäster hittar ofta ett favoritrum som de har som önskemål att återboka.

Egenlagad middag med oslagbar utsikt

På våningsplanet finns en gemensam lounge med utsikt över Djurgården och Skeppsholmen. Här kan du sitta och njuta av utsikten eller av något gott att äta och dricka. I anslutning till loungen finns det ett pentry med kylskåp, mikrovågsugn, vatten- och kaffekokare.

Varför ska jag välja ett föreståndarrum?

Utsikten är oslagbar. Om du vill vakna och mötas av soluppgång över Stockholms inlopp så är valet givet. Dessutom i ett relativt stort rum som andas historia fast med modern tvist och med moderna bekvämligheter. 

| Fler

Kontakt

Ersta konferens & hotell
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1K

Telefon 08-714 63 41
Fax 08-714 63 51
@ Konferens hotell 

Knappar

Receptionens öppettider
Vardagar 07.30 - 20.00
Helger 07.30 - 16.00

Frukostservering
Vardagar 06.30 - 09.00
Helger 08.00-10.00

Klicka här för karta och vägbeskrivning

TripAdvisor