Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Enkel standard med fantastisk utsikt

På våning tre i det stora diakonisshuset ligger våra systerrum. Liksom systrarna bor du här i lite enklare och i lite mindre rum. Alla sex rum delar på tre gemensamma WC- och duschrum i korridoren. Systerrummen ligger högst upp av alla våra hotellrum och bjuder på utsikt över Stockholms inlopp och parkområdet vid Ersta kyrka.

Här bor du i ett litet trivsamt och individuellt möblerat rum som fortfarande har vissa originaldetaljer intakta, så som platsbyggda garderober, fönster och i vissa rum även tapeter. Möblemanget kommer från tidigare sekel även om textilier och annat så som madrasser självklart är nya och moderna. Inget rum är det andra likt och våra återkommande gäster hittar ofta ett favoritrum som de önskar att återboka.

Korridorgemensamma wc- och duschrum

De sex rummen på vårt provsystervåningsplan delar på tre WC- och duschrum som ligger i anslutning till rummen ute i korridoren. Rummen är kaklade, har toalett, handfat och duschkabin (ett av dem har duschdrapperi).

Lounge och stor balkong med högt läge och utsikt

På våningsplanet finns en gemensam lounge med utsikt över Djurgården och Skeppsholmen samt en stor balkong med utsikt över Ersta kyrka och kyrkparken. Här kan du sitta och njuta av utsikten eller av något medhavt gott att äta och dricka. I anslutning till loungen finns det ett pentry med kylskåp, mikrovågsugn, vatten- och kaffekokare.

Varför ska jag välja ett systerrum?

Utsikten är oslagbar. Om du vill bo enkelt men ändå vakna och mötas av soluppgång över Stockholms inlopp så är ett provsysterrum något för dig. Dessutom i ett rum som andas historia fast med modern tvist och med moderna bekvämligheter i delade utrymmen.

| Fler

Kontakt

Ersta konferens & hotell
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1K

Telefon 08-714 63 41
Fax 08-714 63 51
@ Konferens hotell 

Knappar

Receptionens öppettider
Vardagar 07.30 - 20.00
Helger 07.30 - 16.00

Frukostservering
Vardagar 06.30 - 09.00
Helger 08.00-10.00

Klicka här för karta och vägbeskrivning

TripAdvisor