Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Kontakta Ersta diakoni

Du når Ersta diakoni dygnet runt på växelnummer 08-714 61 00 och e-post info@erstadiakoni.se. Om du inte har en egen e-postadress så kan du använda formuläret längst ner på sidan. Av sekretesskäl ber vi dig att inte skicka personuppgifter/personnummer via formuläret. Observera att du inte kan boka eller avboka tider och bokningar via e-post.

Ersta diakonisällskap

Postadress

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Faktureringsadress

Ersta diakonisällskap 
FE1208-PAA06100 Scancloud 
831 90 ÖSTERSUND

Mailadress för PDF-fakturor: ersta@pdf.scancloud.se

Organisationsnummer: 802000-6717 

Märkning av faktura:
Ett fyrställigt kostnadsställe måste alltid finnas med i fakturahuvudet under ”Er referens”. Ange beställarens namn under ”Beställare”, ”Kontaktperson” eller dylikt.

Avbokning av tid på Ersta sjukhus

Observera att du inte kan boka eller avboka tider och bokningar via e-post. För att avboka/boka tid besök Ersta sjukhus sida och välj därefter den klinik du ska besöka. 

Kontakta Ersta diakoni

Vänligen använd formuläret nedan om du vill kontakta Ersta diakoni och våra olika verksamheter via e-post (observera att detta inte är en e-postadress för patientärenden och du kan inte boka eller avboka tider och bokningar). Glöm inte att ange vem eller vilken verksamhet ditt meddelande är riktat till. Av sekretesskäl ber vi dig att inte skicka personuppgifter/personnummer via formuläret. Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev? Skriv då ”Nyhetsbrev” i ämnesraden.

 Fält markerade med * måste fyllas i.
Ämne
För- och efternamn*
Telefonnummer*
E-post
Meddelande*
 

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Kommunikations- och marknadschef
Helena Ruhmén
Telefon: 070-484 34 59 
@helena.ruhmen

Helena Ruhmén

Presskontakt
Anders Gustafsson
Telefon: 076-7208545
@ presskontakt

Anders Gustafsson

Foto: Oskar Eklind