Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Viskonsert med Mikael Samuelson och Mats Bergström

Välkommen till en eftermiddag i visans tecken, där vi får möjlighet att möta några av våra mest älskade kompositörer och deras visor.

Mikael Samuelson är välkänd som artist, musiker, sångare, kompositör och skådespelare med en omfattande och varierad meritlista. Vi har kunnat se honom i operaroller på Norrlands- operan, Kungl. Operan och Drottningholmsteatern liksom i många olika musikaluppsättningar. Mest känd är han kanske för titelrollen i Andrew Lloyd Webbers musikal Fantomen på Operan på Oscarsteatern i Stockholm, med den rekordlånga spelperioden 1989-95, där han gjorde över 1 000 föreställningar.

Gitarristen Mats Bergström hörs ofta tillsammans med någon av våra främsta sångare eller som gränsöverskridande solist och ensemblemusiker. Han turnerar ständigt i såväl Sverige som i övriga Europa och finns representerad på en mängd CD-inspelningar.

2018 utkom Mikael Samuelson och Mats Bergström med CDn Olle Adolphson - 14 sånger. Vid dagens konsert bjuder de båda musikerna på en eftermiddag i visans tecken, där vi får möjlighet att möta några av våra mest älskade kompositörer och deras visor.

Ersta kyrka söndag 17 november klockan 16.00

Mikael Samuelson, sång
Mats Bergström, gitarr

Konsertlängd ca. 75 min.

| Fler

Kontakt

Ersta kyrka
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1 inne på gården

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta kyrka

Öpettider
Vardagar mellan 08:00-16:00
Lördagar och söndagar i samband med förrättning,
konsert och gudstjänst

Biljettinformation

Parkett, 250 kr.
Läktare rad 2, 150 kr.
Läktare rad 3, 100 kr.

Förköp av biljetter sker via Tickster www.tickster.se, förköpsavgift tillkommer.
Biljetterna är onumrerade inom respektive sektion.Det är också möjligt att köpa biljetter genom att besöka receptionen till Ersta hotell och konferens, Erstagatan 1K. Öppet måndag till fredag 08:00-16:00. Endast kortbetalning är möjligt.