Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Ett tryggt stöd för dig med stomi

Under de senaste 20 åren har stomimottagningen på Ersta sjukhus varit ett stöd för stomipatienter och deras närstående. Med kontinuitet, erfarenhet och trygghet får du känslomässigt och tekniskt stöd i samband med en stomioperation.

Händer visa stomihjälpmedel

På Ersta sjukhus stomimottagning tas du om hand av två utbildade stomiterapeuter, sjuksköterskor med specialistutbildning inom stomivård. De följer patienten under hela vårdkedjan, före och efter operationen. Stomiterapeuterna hjälper också patienter på övriga delar av Ersta sjukhus – ASIH (avancerad sjukvård i hemmet), våra hospiceavdelningar, öppenvården och hemtjänsten.

Information och handfast stöd 

Vårt mål på stomimottagningen är att hjälpa dig som patient att leva ett bra liv med stomi. Hos oss får du information om hur det dagliga livet fungerar när man har stomi. Vi hjälper också till med praktiska saker, som att välja ut rätt påsar och plattor, ordnar med rekvisitioner och mycket mer.

Som stomipatient kommer du i kontakt med stomimottagningen på Ersta sjukhus via en intern eller extern remiss.


| Fler

Kontakt

Ersta sjukhus
Stomimottagning

Postadress
Box 4619

116 91 Stockholm

Besöksadress
Ersta sjukhus
Stomimottagningen
Fjällgatan 44, 2 tr

Telefon: 08-714 65 52