Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Erstagruppen

Erstagruppen vänder sig till personer, oavsett ålder, som har fått en demensdiagnos och vill träffa andra som befinner sig i en liknande situation. Syftet med gruppen är att erbjuda möjligheter till socialt umgänge samt råd och stöd till de som inte har behov av biståndsbedömda insatser som exempelvis dagverksamhet. Visst stöd ges även till anhöriga.

Erstagruppen träffas på måndagar och på onsdagar  på Erstagatan 1 D, uppgång vid kyrkplan.

Vi har möjligheter att spela spel, baka med mera men även möjligheter till bildarbete, spela spel och baka mm.  Drop in 10.00-15.00 på onsdagar.  Fri entré och men tacksam om du ringer och föranmäler när du vill äta lunch. Vi gör också en hel del utflykter så hör av dig så du vet om vi är på plats.  

I viss mån kan även anhöriga delta och få information och vägledning av den ansvariga Carina Parmenfäth. Det finns även en samtalsgrupp för anhöriga och andra närstående. Kontakta Carina för mer information.

 

 

För mer information och/eller intresseanmälan: Skicka e-post till: eller lämna ett meddelande på: (08) 714 64 05 så hör Carina Parmenfälth av sig.

 

| Fler

Kontakt

Alzheimer café och Erstagruppen
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00