Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Skrivarkurs på Vändpunkten

Gillar du att skriva? Hitta på historier eller leka ihop ord till en dikt eller en låttext? Kanske tycker du bäst om att skriva om livet precis som det är, om dina erfarenheter och upplevelser? Är du mellan 13 och 17 år?

Under fyra sommardagar gör vi skrivövningar på Vändpunkten tillsammans och enskilt, ute och inne. Kursdatum är 30 juli – 2 augusti. 13.00- 16.00 på eftermiddagarna. Lärare är författaren Kajsa Gordan. Utbildningen är kostnadsfri.

Var: Ersta Vändpunkten, Erstagatan 1K

Hur: Anmälan per e-post vandpunkten@erstadiakoni.se

Dag: 30 juli 2012
Tid:13:00 - 16:00
| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni