Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Musikaliska "nära-historien-upplevelser" med Vocalensemblen AdHoc

Vocalgruppen AdHoc

AdHoc är en vokalensemble med fem medlemmar, som framför vad de kallar musikaliska "nära-historien-upplevelser". En blandning av urgamla sånger, halvunga män, dräkter, anekdoter och stor glädje kännetecknar ensemblen. Ensemblen framför en minikonsert på cirka 20 minuter.

Adress: Bringsalen, Erstagatan 1K, våning 1

Dag: 29 september 2012
Tid:11:30 - 11:50
| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni