Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Europeiska antibiotikadagen

Barn som håller antibiotika i sin hand - inför Europeiska antibiotika dagen 18 november 2015

Den 18 november är den europeiska antibiotikadagen och vi på Ersta diakoni vill också uppmärksamma denna dag.

Antibiotika är något av det mest värdefulla vi har. Antibiotika räddar liv och vi har länge tagit den möjligheten för given. Idag ökar antibiotikaresistensen i hela världen och för att bromsa utvecklingen måste alla bidra. Vi behöver antibiotika även i framtiden.  

Webbplatsen www.skyddaantibiotikan.se innehåller mer information om just detta. Men du kan även hitta nyheter och information om antibiotikaresistens på myndigheters och organisationers webbplatser under veckan 16-20 november.Strama Stockholm, Samverkan mot antibiotikaresistens, november 2015

 


Dag: 16 - 20 november 2015
Tid:00:00 - 00:00
Plats:

-

Kostnad:

-

Kontaktperson:-
Telefon:-
E-post:-
| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni