Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Ersta sjukhus i Almedalen.

Tillsammans med Helseplan bjuder Ersta sjukhus in till seminarium på temat "Mångfald i vården - hänger vårdgivarna med?"

Sverige växer och vi blir allt äldre, vi pratar olika språk, fler vill bo i storstaden och vi googlar vår ”diagnos”. Den förändrade demografin utmanar hälso- och sjukvårdsstrukturerna. Medborgarnas mångfald kräver ett mångfacetterat Vårdsverige men hänger vårdgivarna med?

Patienten representerar samhällets mångfald och vården måste kunna möta patienternas krav och önskemål. Det finns inte en stereotyp för begreppet ”patienten” och en personcentrerad vård bör kunna anpassas efter individen. Debatten handlar mycket om att vården måste förbereda sig för framtida utmaningar med en förändrad demografi men vi är ju redan där idag. Hur hanterar vi dagens patienter? Kom och lyssna på vårdens olika aktörer!

Medverkande: Jan-Åke Zetterström, Sjukhuschef, Ersta sjukhus. Yvonne Haglund Åkerlind, Divisionschef Medicin Kirurgi, Karolinska universitetssjukhuset. Jan Eriksson, Förvaltningschef, Skånes universitetssjukhus. Dag Gjesteby, Expert hälso- och sjukvårdssystem, Helseplan Consulting. Stefan Nilsson, Direktor, Ersta diakoni. Niklas Källberg, FoU Chef, Helseplan Consulting. 

Dag: 29 juni 2015
Tid:15:00 - 16:30
Plats:

Restaurang Vinäger, Hästgatan 4, 621 56, Visby

Kostnad:

Ingen kostnad

Kontaktperson:Anna Lassen, Kommunikationschef, Ersta diakoni
Telefon:0767208538
E-post:anna.lassen@erstadiakoni.se
| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni