Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Det handlar om barn

Torsdagen den 27 september kan du träffa Ersta diakoni på Bokmässan i Göteborg. Ersta diakoni lanserar sin nyutkomna antologi ”Det handlar om barn”.

Boken Det handlar om barnI ett samtal mellan författaren Caroline Engvall och prästen Marika Palmdal får du höra mer om Caroline Engvalls del i boken.

Hundra steg från helvetet – mobilen darrar till i hennes ficka. Ett sms från honom. Är du på väg? Vi väntar. Han visste precis vad han ville ha och hon sa aldrig nej. Varför skulle hon säga nej? Antologin "Det handlar om barn" lyfter fram barn i utsatta situationer i Sverige.

Du hittar oss på Se människan-scenen på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg. Under Bokmässan kommer du också att ha möjlighet att köpa boken. Samtliga intäkter från boken går till Ersta diakonis verksamhet Barnrättsbyrån som arbetar med barns och ungas mänskliga rättigheter.

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni