Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Över 500 personer besökte Erstadagen

Barn som fikar under Erstadagen

Lördagen den 29 september visade Ersta diakoni under några timmar upp sin verksamhet och Erstaklippan. Över 500 personer besökte område där bland annat Oblatbageriet, utställningen om Ersta diakonis byggplaner och cafét i systervåningen var mest välbesökt.

Är du intresserad av Ersta diakonis planer på expansion samt se modeller över hur ett nytt sjukhus kan komma att se ut? Utställningen står kvar i Ersta konferens och hotells lokaler, lobbyn. Och kan besökas under ordinarie öppettider.

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni