Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Ersta diakoni driver äldreboende på Östermalm i Stockholm

Linnégatan 61

Från den 1 december tar Ersta diakoni över driften av Linnégårdens vård- och omsorgsboende på Östermalm i Stockholm.

Linnégården har totalt 86 boendeplatser för äldre med somatiska sjukdomar, demenssjukdomar och även geropsykiatri.

- Vi är väldigt glada över det förtroende vi har fått från Stockholms stad, säger Ann-Sofi Wetterstrand som är chef för de sociala verksamheterna på Ersta diakoni. Äldreomsorg är en av Ersta diakonis specialiteter och en av de verksamheter som har funnits med oss länge under vår 160-åriga historia. Vår ambition är att skapa en trygg och tillitsfull plats för alla våra boenden.

Läs mer om Ersta Linnégården >>>

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni