Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Oskar Palmbäck berättar om högprestation hos anhöriga i Prestationspodden

Oskar i Prestationspodden

Oskar Palmbäck, Ersta Vändpunkten berättar i Prestationspodden om stress och högprestation hos anhöriga till missbrukare och om sin egen erfarenhet som anhörig i en familj med missbruk.

I Prestationspodden berättar Oskar Palmbäck om sin uppväxt i en missbruksfamilj. Den här podcasten handlar om den stress som de anhöriga upplever och hur de blir högpresterande för att överleva.  Till vardags arbetar Oskar på Ersta Vändpunkten med barn och ungdomar som växer upp i familjer med missbruk. Hans egen bakgrund tillsammans med den erfarenhet han har skaffat sig i form av utbildning och arbetslivserfarenhet gör att han snabbt kan känna igen ett barn som inte mår bra.

Lyssna på hela podcasten här: Prestationspodden avsnitt 6, Oskar Palmbäck - en personlig resa.

I dagarna befinner sig Oskar på Ersta Vändpunktens årliga kollo. Här får barn och ungdomar chansen att fokusera på sina egna behov, uppleva roliga saker och sätta ord på sina egna känslor. 

Fakta om Prestationspodden
Prestationspodden är en podcast om prestation, stress och personlig utveckling. Antalet stressrelaterade sjukdomar har ökat dramatiskt de senaste åren och på varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns det någon som är eller har varit utbränd. Men få vill prata om det. Med den här podcasten vill vi lyfta på skämskudden och sätta igång snacket. Vi tror att det är första steget till en sundare tillvaro med mindre stress och press, både privat och i arbetslivet. Prestationspodden produceras av Caroline Norbelie och Per Lundevall. 

Bild från Prestationspodden.

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni