Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Ersta Hannahemmet invigt!

Stefan klipper band

I Råcksta ligger Ersta diakonis nya äldreboende med finsk-svensk inriktning. Här ser vi till människors behov att kunna kommunicera på sitt språk, så vi har personal som pratar finska och svenska.

Utöver språk har vi fått inspiration till inredning, aktiviteter, mat och traditioner från Finland. Detta är ett äldreboende med stark hemkänsla och möjlighet att få återuppleva barndomens maträtter och sätt att fira traditioner. Hannahemmet tog mot de första boende redan i oktober, men nu är det även officiellt invigt.  Ersta diakonis Direktor Stefan Nilsson och Christine Tell, chef för Ersta äldreomsorg, invigningstalade och klippte band. Sen blev det mingel ackompanjerat av finsk musik och möjlighet att titta på boendets lägenheter, samlingsrum och självklart bastun. 

Läs mer om Hannahemmet här. 

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00