Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

"Bruno och Yosef - en film om att älska och förlora ett barn"

Foto Pia Watkinson, Kattis Ahlström, Minna Ranfelt Wittbom på förhandsvisningen av dokumentärfilmen Bruno och Yosef - en film om att älska och förlora ett barn

"Bruno och Yosef - en film om att älska och förlora ett barn" är dokumentärfilmen som under tre år har följt småbarnsmammorna Josefin och Sandra och deras sjuka barn.

Filmen visar deras resa om att vackla mellan hopp och förtvivlan, operationer samt sjukhusbesök på Lilla Erstagården barn- och ungdomshospice. Vi får möta deras sorg, men också den oerhörda kärleken till ett barn.

I fredags besökte Pia Watkinson, tf kommunikationschef Ersta diakoni och Minna Ranfelt Wittbom, vårdchef Lilla Erstagården Filmhuset för förhandsvisningen av filmen där Professor Stefan Einhorn, Karolinska institutet samt Professor Ulrika Kreicbergs, Ersta Sköndal Högskola gästade paneldiskussionen efteråt.

Kattis Ahlström har producerat dokumentärfilmen som visas på SVT2 den 12/5 klockan 20.00.

Foto: Pia Watkinson, tf kommunikationschef Ersta diakoni, Kattis Ahlström, Minna Ranfelt Wittbom, vårdchef Lilla Erstagården.

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00