Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Charmiga rum, flera med egen unik inredning

Hotellrum

Vårt hotell ligger som en stilla oas på Södermalm. Här råder lugnet samtidigt som det är nära till allt som Stockholm erbjuder. Du vaknar utsövd efter en god natts sömn i en bekväm säng och möts av en av Stockholms finaste utsikter. Vår frukostbuffé är till stora delar ekologisk och innehåller det mesta som man kan önska av en frukost.

Det är enkelt att ta sig till oss, både med kommunala färdmedel och med egen bil. Förutom buss som går direkt från centralstationen och till oss så finns det busslinjer som tar dig till knytpunkter så som Slussen likväl som till Slottet, Kungsträdgården, Stureplan och Odenplan.

Läs mer om vägbeskrivning, parkeringsmöjligheter och se karta här >>>

Gratis trådlöst Internet

Ersta konferens & hotell har gratis wi-fi både i gemensamma utrymmen och på hotellrummen. Alla våra gäster, både konfererande och boende har tillgång till det trådlösa nätverket.

| Fler

Kontakt

Ersta konferens & hotell
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1K

Telefon 08-714 63 41
Fax 08-714 63 51
 

Knappar

Receptionens öppettider
Vardagar 07.30 - 20.00
Helger 07.30 - 16.00

Frukostservering
Vardagar 06.30 - 09.00
Helger 08.00-10.00

Klicka här för karta och vägbeskrivning