Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och non-profit. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor
i utsatta livssituationer.

Lilla Erstagården

Vi på Lilla Erstagården är till för barn och ungdomar som behöver medicinsk kvalificerad vård och omvårdnad i livets slut. Även barn och ungdomar med svåra kroniska sjukdomar eller skador är välkomna till oss på Lilla Erstagården för avlastning/växelvård.

En fin miljö både ute och inne

Lilla Erstagården är naturskönt beläget i Hästhagen i Nacka. Alla våra rum är enkelrum med plats för hela familjen.

Så får man plats hos oss

Du och ditt barn kan komma till Lilla Erstagården antingen på remiss eller att du själv kontaktar oss. Vården på Lilla Erstagården sker alltid i samråd med ditt barns nuvarande läkare och vårdenhet. Barn och ungdomar 0-18 (-25 år) från Stockholms län, men också från övriga Sverige kan remitteras till oss.

Kort om Lilla Erstagården

Lilla Erstagården öppnade i slutet av 2010 och är Nordens första barn- och ungdomshospice. Vi har fem vårdplatser och erbjuder vård hela dygnet samt läkare med jour dygnet runt.

Personalen på Lilla Erstagården är specialistutbildad, trygg och erfaren. Hos oss arbetar barnläkare, barnsjuksköterskor, barnsköterskor, kurator och sjukgymnast. Vi har även diakon, musikterapeut och clowner.

Ersta diakoni, som driver Lilla Erstagården, är en ideell, icke vinstdrivande organisation. Barnsjukvården bedrivs på uppdrag av Stockholms läns landsting och är kostnadsfri.
| Fler

Kontakt

Lilla Erstagården
Hästhagsvägen 9
131 33 NACKA

Sköterskeexpedition hela dygnet
08-714 68 30 eller
08-714 68 32 

Verksamhetschef:
Henrik Dahlstrand

Vårdchef:
Minna Ranfelt Wittbom, 08-714 68 33


Hitta hit