sjukvårdspersonal med visir samtalar med patient

Våra medarbetare

Hos oss på Ersta diakoni arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter. Våra medarbetare är våra viktigaste bärare av värdegrunden att ”se människan” och visar att vi varje dag lever som vi lär.

Som medarbetare inom Ersta diakoni har du intressanta arbetsuppgifter, professionella kollegor och ett nätverk som sträcker sig över flera av våra verksamheter. Du kommer att uppleva inspirerande möten med människor i olika professioner, erfarenheter och ursprung. Som medarbetare hos Ersta diakoni medverkar du till att människor, oavsett livssituation, ska kunna leva ett så bra liv som möjligt, såväl fysiskt och psykiskt som andligt och socialt.

Vi jobbar på Ersta

Jeanette Wahlberg porträttbild

"Det är en ynnest att få forma ett nytt äldreboende"

Jeanette Wahlberg är verksamhetschef på nyöppnade äldreboendet Ednahemmet i Nacka. ”Jag vill skapa en plats som är hemtrevlig och trygg och där både boende och personal stortrivs” säger hon.

Erik räcker över en matkasse till en kvinna

Skratten med kunderna gör Eriks arbetsdag enklare – och roligare

Erik da Silva hjälper kunder med vardagliga sysslor men menar att jobbet är så mycket mer än det. "Jag får så mycket tillbaka av dem jag hjälper. Och jag lär mig hela tiden nytt, både jobbrelaterat och om mig själv."

Porträttbild på Jonas Nygren

Jonas Nygren om att alltid ha patienten i fokus

Jonas Nygren, överläkare och sektionschef på kirurgi och anestesi berättar om klinikens arbete och varför han trivs så bra med att arbeta på Ersta sjukhus.