Våra medarbetare

Hos oss på Ersta diakoni arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter. Våra medarbetare är våra viktigaste bärare av värdegrunden att ”se människan” och visar att vi varje dag lever som vi lär.

Som medarbetare inom Ersta diakoni har du intressanta arbetsuppgifter, professionella kollegor och ett nätverk som sträcker sig över flera av våra verksamheter. Du kommer att uppleva inspirerande möten med människor i olika professioner, erfarenheter och ursprung. Som medarbetare hos Ersta diakoni medverkar du till att människor, oavsett livssituation, ska kunna leva ett så bra liv som möjligt, såväl fysiskt och psykiskt som andligt och socialt.

Vi jobbar på Ersta

Jenny hjälper äldre att våga drömma

Jenny Grälls är enhetschef på äldreboendet Ersta Juliahemmet. Där arbetar man aktivt med att stötta de boende att fortsätta våga drömma, så livet på äldreboendet blir en ny fas istället för en slutstation.

Martin vill att måltiderna ska vara dagens höjdpunkt

Martin Andersson, dietist, berättar om sin vision med maten som serveras inom Erstas äldreomsorg.

Jonas Nygren om att alltid ha patienten i fokus

Jonas Nygren, överläkare och sektionschef på kirurgi och anestesi berättar om klinikens arbete och varför han trivs så bra med att arbeta på Ersta sjukhus.