Mingel på Ersta terrass

Bo och mötas

Ersta terrass

Välkommen till Stockholms kanske bäst gömda pärla - Ersta terrass. Här kan du fika, äta och umgås med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp.

Fantastiskt läge

Högst uppe på Erstaklippan på Söder hittar du Ersta terrass – en restaurang och evenemangsvåning med god mat och fantastisk utsikt. Här blandas traditionell matlagning med smaker från alla världens hörn och maten lagas alltid med råvaror av hög kvalitet.

Dagens lunch 

På vardagar mellan klockan 11.00 och 14.00 serverar vi en god och vällagad lunchbuffé med två varma rätter och vegetariskt finns alltid på menyn. Salladsbord och nybakat bröd samt kaffe med småkakor ingår. Pris: 125 kr. Veckans lunchmeny hittar du här.

Evenemang

På Ersta terrass finns möjlighet att arrangera en rad spännande evenemang – allt från privata fester till konserter och standup ochkonstutställningar och bokreleaser. Vid evenemang har vi kvällsöppet från klockan 17.00.

Välkommen till Ersta terrass!

(Musik: www.bensound.com)

Vår matfilosofi

Vår passion är att laga mat med omsorg om både människa och miljö. För oss är maten och kvalitén på råvarorna viktig, liksom att välja hållbara alternativ och närproducerat så långt det är möjligt.

Lunchservering

Veckans lunch

Sugen på en god och vällagad lunch, med Stockholms bästa utsikt på köpet? På vardagar mellan klockan 11.00-14.00 serverar vi lunchbuffé på Ersta terrass. Pris: 125 kronor. Här hittar du veckans lunchmeny.

Grönsaker

Beställ dagens lunch som take away

Förbeställ dagens lunch som take away. Välj mellan två varmrätter: kött/fisk eller vegetariskt. Sallad och bröd ingår. Mejla in din beställning och hämta den när det passar dig, mellan klockan 11.00-15.00. Pris: 115 kronor.

Bokningsförfrågan

Hotell

Bo i ett av våra fantastiska rum.

Boka här

Konferens

Boka din konferens i våra vackra lokaler

Boka här

Fest

Ha bröllopet, disputationsfesten eller doplunchen här.

Boka här

Övrigt

Låt oss skräddarsy hela ditt evenemang!

Boka här

Kontakta Ersta terrass

Öppettider:

Måndag-fredag: kl. 10.00-15.00

Övrig tid, kvällar och helger endast förbeställning.


Postadress:
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress:
Erstagatan 1N/Fjällgatan 45
Södermalm, Stockholm

Bokning:
Telefon 08-714 66 34
meet@erstadiakoni.se 

Köket:
Telefon 08-714 61 07
erstaterrass.koket@erstadiakoni.se