Ersta terrass

Njut av god mat och panoramautsikt ut över Gamla stan, Skeppsholmen, Djurgården och Stockholms inlopp. Med restaurang och tillhörande terrass högt upp på Erstaklippan kan vi skryta med en av Stockholms absolut finaste utsikter. Och även med väldigt god och vällagad mat.

Hos oss kan du fika, äta lunch, middag, mingla med dina vänner på terrassen och mycket mer. Vi har öppet för allmänheten tisdag-söndag kl 15-23.30.

På helgerna, eftermiddagarna och kvällarna skapar vi även specialutformade festlösningar för våra abonnerande sällskap som firar bröllop, födelsedagar eller bjuder in till andra evenemang.

Veckans lunch

Sommarstängt

Terrassen tar lunchuppehåll fram till den 2 augusti men har öppet för à la carte tisdag-söndag kl 15-23.30.

 

Take away

Dagens lunch som take away. Välkommen att förbeställa matlåda för upphämtning.

Våra festvåningar

Ersta terrass har 5 salonger som går att abonnera för middag, fest, event och mycket annat.

Vår matfilosofi

Vår passion är att laga mat med omsorg om både människa och miljö. För oss är maten och kvalitén på råvarorna viktig, liksom att välja hållbara alternativ och närproducerat så långt det är möjligt.

250 minglande gäster på terrassen

Ersta terrass har plats för 210 sittande gäster inomhus fördelade på flera matsalar. Vår största matsal rymmer 90 personer. Den stora terrassen som har eftermiddags- och kvällssol, magnifik utsikt över Stockholm och dess inlopp, har plats för 250 minglande gäster.

Full service av våra rutinerade medarbetare

Hos oss kan du ägna dig åt den goda maten, dryck och att umgås med dina gäster. Våra medarbetare ser till så att din tillställning blir precis så bra som du förväntar dig. När du abonnerar våra lokaler så får du hela paketet med mat, dryck och serveringspersonal som gör sitt yttersta för att ni ska trivas.

Kontantfritt

Vi har ingen kontanthantering på Ersta konferens, hotell & terrass men accepterar betalning med kort från VISA, Master Card, American Express, Diners och Swish.

Kontakta Ersta terrass

Öppettider: 
Tisdag-söndag 15.00-23.30

Postadress:
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress:
Erstagatan 1N/Fjällgatan 45
Södermalm, Stockholm

 

 

Bokning:
Telefon 08-714 66 34
meet@erstadiakoni.se 

Köket:
Telefon 08-714 61 07
erstaterrass.koket@erstadiakoni.se