Lunchmeny vecka 46
Måndag 10/11
Majskyckling Saint-Tropez med en sås på grädde, portvin, druvor och äpple, örtrostad potatis
Skogspasta med svamp, rotsaker,, lingon och rostade hasselnötter
Tisdag 11/11
Sydfransk fiskgryta med vitt vin och saffran, aioli och krutonger
Ostfylld sellerischnitzel med paprikasås och ris
Onsdag 12/11
Rimmad oxbringa med pepparrotssås, rostade grönsaker och kokt potatis
Spenatsoppa med ägghalva, bärkaka med vispad grädde
Torsdag 13/11
Spätta Öresund, panerad spätta med sparrisbearnaise, räkor och kokt potatis
Kung Pao Blomkål med cashewnötter och nudlar
Fredag 14/11
Plommonspäckad karré från Rocklunda med gräddsås, äppelmos och kokt potatis
Mucver, turkiska zucciniplättar med fetaost, bulgursallad och rödbetstzatziki
Välkomna!