Vy över entrén till Erstaklippan

Ersta konferens

Lugn oas för möten och aktiviteter med en av Stockholms bästa utsikter

Bokningsförfrågan

Hotell

Bo i ett av våra fantastiska rum.

Boka här

Konferens

Boka din konferens i våra vackra lokaler

Boka här

Fest

Ha bröllopet, disputationsfesten eller doplunchen här.

Boka här

Övrigt

Låt oss skräddarsy hela ditt evenemang!

Boka här

Varje rum har sin unika stil

Kaptensrummet på Ersta konferensVåra konferenslokaler i stora diakonisshuset har gemensamt att de har högt i tak, stora fönster med utsikt över Djurgården, Stockholms inlopp, kyrkparken eller sjukhusparken. Men där tar det gemensamma slut. Varje rum har sin unika interiör, planlösning och dekor. Bland annat har vi ett rum med egen balkong och ett med eget samlingsrum och toalett.

Privat lounge och flera rum

Fem av våra lokaler ligger i en modernare tillbyggnad och har utformats och dekorerats utifrån vad man förväntar sig av en mer traditionell konferenssal. Lokalerna har en gemensam lounge och är populära för utbildning, workshops och föreläsningar där man vill ha flera lokaler samlade i en privat avgränsad del.

Fullservice och kringaktiviteter

Hyllan på Ersta terrassFörutom att vi har konferensvärdar och värdinnor som ser till så att varje konferens och möte blir precis så som ni önskar så har vi fördelen av att ha kompletterande verksamheter på bara några meters avstånd.

Ersta terrass som skapar välkomponerade rätter av säsongsaktuella, närodlade och närproducerade råvaror hjälper till med allt från konferenslunch till avslutande middag och fest. Vinprovning brukar vara ett uppskattat inslag som vi arrangerar i samarbete med vår vinleverantör.

Ersta kyrkaVi har även tillgång till Ersta kyrka som är en perfekt samlingsplats för reflektion eller musikalisk avslutning efter en lång konferensdag. Kyrkparken med gräsmattor och skuggande träd är ett populärt tillhåll varma dagar. Den allmänna parken är inte bokningsbar men om ni inte är allt för stora sällskap så brukar det finnas plats för kubbspel, picknick, frågesport eller liknande aktiviteter.

Ersta museum med utställningen ”Staden på berget – Ersta diakoni ser människan” är populärt som pausbesök eller del av dagen i form av guidad visning. I övrigt är det nästan bara fantasin som sätter stopp för vad vi kan hjälpa till att arrangera tillsammans med våra olika samarbetspartners och verksamheter inom Ersta diakoni.

Kontakta Ersta konferens

Telefon 08-714 63 41
meet@erstadiakoni.se 

 

Postadress:
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress:
Erstagatan 1K och Erstagatan 1N
Södermalm, Stockholm

Hitta till Ersta konferens