vinglas med rött och vitt vin

Ersta konferens

Passa på att göra det lilla extra för dina konferensdeltagare, något annorlunda som hjälper dem att minnas dagen. Vi samarbetar med olika aktivitetsarrangörer som kan erbjuda allt från fartfyllda upplevelser till mer stillsamma aktiviteter.

Bokningsförfrågan

Hotell

Bo i ett av våra fantastiska rum.

Boka här

Konferens

Boka din konferens i våra vackra lokaler

Boka här

Fest

Ha bröllopet, disputationsfesten eller doplunchen här.

Boka här

Övrigt

Låt oss skräddarsy hela ditt evenemang!

Boka här

Tack vare vår mångfacetterade verksamhet kan vi även erbjuda egenarrangerade aktiviteter som museivisning, föreläsning och visning av olika verksamheter, musikframträdanden i kyrkan och mycket mer. En populär avslutning på konferensdagen är mingel, middag och fest på Ersta terrass.

Guidad visning på Ersta museum

I ett av porthusen från 1750-talet, vid entrén till Erstaområdet, ligger Ersta museum. Den aktuella utställningen heter "I starka kvinnors sällskap".

Här ryms historien om hur Marie Cederschiöld, Fredrika Bremer, Jenny Lind och andra kvinnliga pionjärer startade sjukhus och utbildning för kvinnor i 1850-talets Stockholm. Museet binder ihop dåtid med Ersta diakonis arbete idag. Mycket har hänt under historien, men drivkraften i vårt arbete – att hjälpa människor – är lika närvarande nu som då.

Utställningen innehåller bland annat historiska bilder, autentiska föremål, ljudlandskap och information om framtidsplanerna för Ersta diakoni.

Tid: 45-60 minuter eller enligt önskemål.

Historien om Ersta diakoni

Ersta diakonisällskap har en lång och intressant historia som har sin begynnelse från mitten av 1800-talet. Då skapade sällskapet Sveriges första sjuksköterskeskola och drev ett litet sjukhus med 8 bäddar. Fram till det som idag är Ersta diakonisällskap har vägen varit lång och vindlande och trots att verksamheterna utvecklats åt många olika håll är grundsyftet fortfarande detsamma, att vara ett stöd för medmänniskan, att ta ett socialt ansvar och att erbjuda vård med omsorg. Vi bjuder in en engagerad föreläsare som berättar om Ersta diakonis spännande historia för er. 

Tid: cirka 30 minuter eller enligt önskemål.

Vinprovning

Vi bjuder på en resa i vinets olika världar på Ersta terrass, vår restaurang och festvåning. Vinprovningen skräddarsys utifrån era önskemål och er budget.

Övriga aktiviteter

Vi sammarbetar med olika aktivitetsleverantörer som skräddarsyr aktiviteter både utomhus i kyrkparken och närområdet likväl som inomhus i våra lokaler.

Kontakta Ersta konferens

Telefon 08-714 63 41
meet@erstadiakoni.se 

 

Postadress:
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress:
Erstagatan 1K och Erstagatan 1N
Södermalm, Stockholm

Hitta till Ersta konferens