Ersta konferens

Historiska konferenslokaler på Södermalm i Stockholm

Träffas, konferera och umgås i historiska lokaler som är modernt utrustade. Redan under förra seklet användes våra lokaler i stora diakonisshuset som är från 1896 för möten, utbildning och umgänge av dåtidens diakonissor och elever.

Idag har vi 16 konferensrum och plats för mellan 1-180 personer i en och samma lokal. Totalt har vi plats för runt 500 personer. Även om utrustningen och möblerna är moderna så är rummen utformade och dekorerade för att förstärka och påminna om historiens vingslag.

Vi kan hjälpa er med konfenser alla dagar i veckan. Receptionen är bemannad vardagar 8-16. Vid inbokade konferenser är vi alltid på plats.

Bokningsförfrågan

Konferenslokaler

Konferera i historisk miljö. Vi har 16 konferenslokaler och plats för 1-180 personer i en och samma lokal.

Om området

Hos oss på Erstaklippan hittar du förutom våra lokaler även en park, en kyrka, ett museum, en restaurang och festvåning.

Prislista

Läs om våra priser, kapacitet i lokalerna samt vad vi erbjuder i form av mat, dryck, teknik och service.

Aktiviteter

När du konfererar hos oss finns det möjlighet att komplettera med olika aktiviteter både i lokalen, kyrkparken och på terrassen samt i vissa andra verksamheter.

Ersta kyrka

Som konferensgäst har du möjlighet att delta under kyrkans ordinarie verksamhet samt kan boka kyrkan för till exempel start med meditation eller avslutande reflektion under konferensdagen.

Ersta museum

Ersta museum ligger ett stenkast från Ersta konferens. Museet är väl värt ett besök, antingen under ordinarie öppettider eller genom att boka en visning som del av konferensen.

Kontakta Ersta konferens

Postadress:
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress:
Erstagatan 1K och Erstagatan 1N
Södermalm, Stockholm

Hitta till Ersta konferens