Lunchmeny vecka 50
Måndag 8/12
Kyckling Marengo, Napoleons favorit från slaget vid Marengo,
kyckling i gott sällskap av tomat, vitt vin, oliver , champinjoner
Äggcurry från Bangladesh, basmati och mango-myntasås
Tisdag 9/12
Rökt laxraggmunk, serveras med Skagenkeso och purjolökskokta ärter
Krämig vinterpasta med grönkål, svamp och getost
Onsdag 10/12
Köttfärslimpa med rostade rotfrukter, potatis, gräddsås och inlagd gurka
Vietnamesisk kokossoppa, serveras med grönsaksfyllda rismjölscrepe
Torsdag 11/12
Soja och ingefärsglacerad färsk sej med misosmörsås, chilipotatis och kålsallad
Hallomistroganoff med örtsvängda grönsaker och ris
Fredag 12/12
Ankbröst med potatis-och selleripuré, blåbärssås och haricot vertes
Vegetarisk marockansk Tagine, grönsaksgryta fylld med smak, toppad med rostad mandel och mynta
Pris: 145:-
I priset ingår salladsbuffé och surdegsbröd samt kaffe med liten kaka.
Allergi? Prata med personalen!
Välkomna!