Bröllop på Ersta

Gift er på vår stora terrass och med Stockholm som bakgrundskuliss! Låt er stora dag börja med vigsel i Ersta kyrka eller på vår stora terrass med hela Stockholm som silhuett i bakgrunden.

På terrassen finns gott om plats för mingel och brudskål innan det är dags att sätta sig till bröllopsdukade bord i någon av våra festlokaler. Vår största festlokal rymmer 80 sittande gäster, hela festvåningen 210.

Färdiga bröllopspaket eller skräddarsytt

Varje bröllop är unikt och inget bröllop det andra likt. Av erfarenhet har vi dock sett att det finns vissa ingredienser som återkommer. Därför har vi skapat fyra bröllopspaket som är rabatterade och anpassade efter olika plånböcker. Och självklart hjälper vi er att skräddarsy er dag om inget av paketen faller i smaken.

Vår matfilosofi handlar om hållbarhet och bra råvaror

För oss är maten och kvalitén på råvarorna viktig liksom att välja hållbara alternativ där det är möjligt. Bland annat så är all vår fisk MSC-märkt, det mesta av köttet kommer från Svenska gårdar i Mälardalsområdet och grönsakerna är närodlade.

Alla våra maträtter tillagas från grunden och utan halvfabrikat. Rätterna komponeras utifrån säsongsaktuella råvaror, därför har vi olika menyer vid olika årstider.

Historiska lokaler med milsvid utsikt

Ersta terrass huserar i det så kallade gamla diakonisshuset som stod klart högst uppe på Erstaklippan år 1864. Omgivningen och miljön bjuder på gammeldags charm samtidigt som lokalerna nyligen renoverades varsamt. Vår utsikt i kombination med det ostörda och insynsskyddade läget i hörnet av Fjällgatan och Erstagatan på Södermalm gör oss till en populär bröllopsarrangör.

Bokningsförfrågan

Hotell

Bo i ett av våra fantastiska rum.

Boka här

Konferens

Boka din konferens i våra vackra lokaler

Boka här

Fest

Ha bröllopet, disputationsfesten eller doplunchen här.

Boka här

Övrigt

Låt oss skräddarsy hela ditt evenemang!

Boka här

Kontakta Ersta konferens, hotell & terrass

Telefon 08-714 63 41
meet@erstadiakoni.se 

Postadress
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1K och Erstagatan 1N
Södermalm, Stockholm