Lunchmeny vecka 45
Måndag 3/11
Svartvinbärsmarinerat helstekt kalkonbröst, potatisgratäng och haricot vertes
Peruansk färs och potatislåda med oliver och russin, Salsa Amarillo med fetaost, picklad rödlök
Tisdag 4/11
Fideau – mallorcinsk Paella med fisk och skaldjur, toppas med friterad bläckfisk och allioli
Vegetarisk kålpudding med kokt potatis och rårörda lingon
Onsdag 5/11
Rimmad fläskägg med rotmos och skånsk senap
Gul kokossoppa med potatis och örter, serveras med pikant rispappersrulle
Torsdag 6/11
Mexikansk tonfisksallad med rostad sötpotatis, avocado, rostad majs, tomat, nachos, jalapeno och gräddfil
Pumpa och getostlasagne med smak av apelsin och kryddpeppar, gratinerad med Njavasås
Fredag 7/11
Dansk sjömansbiff, saltgurka och lingon
Etiopisk berberegryta, potatiskross, färskost och ägg
Välkomna!