Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Gift er på vår stora terrass och med Stockholm som bakgrundskuliss

bröllop på terrassen

Låt er stora dag börja med vigsel i Ersta kyrka eller på vår stora terrass med hela Stockholm som silhuett i bakgrunden. Här finns gott om plats för mingel och brudskål innan det är dags att sätta sig till bröllopsdukade bord i någon av våra festlokaler. Vår största festlokal rymmer 80 sittande gäster, hela festvåningen 210.

Vår matfilosofi handlar om hållbarhet och bra råvaror

För oss är maten och kvalitén på råvarorna viktig liksom att välja hållbara alternativ där det är möjligt. Bland annat så är all vår fisk MSC-märkt, det mesta av köttet kommer från Svenska gårdar i Mälardalsområdet och grönsakerna är närodlade.

Alla våra maträtter tillagas från grunden och utan halvfabrikat. Rätterna komponeras utifrån säsongsaktuella råvaror, därför har vi olika menyer vid olika årstider.

Historiska lokaler med milsvid utsikt

Ersta terrass huserar i det så kallade gamla diakonisshuset som stod klart högst uppe på Erstaklippan år 1864. Omgivningen och miljön bjuder på gammeldags charm samtidigt som lokalerna nyligen renoverades varsamt. Vår utsikt i kombination med det ostörda och insynsskyddade läget i hörnet av Fjällgatan och Erstagatan på Södermalm gör oss till en populär bröllopsarrangör.

Färdiga bröllopspaket eller skräddarsytt

Varje bröllop är unikt och inget bröllop det andra likt. Av erfarenhet har vi dock sett att det finns vissa ingredienser som återkommer. Därför har vi skapat fyra bröllopspaket som är rabatterade och anpassade efter olika plånböcker. Och självklart hjälper vi er att skräddarsy er dag om inget av paketen faller i smaken.

Skicka en bokningsförfrågan för att se om ert önskade datum för bröllop är ledigt >>>

 Bröllopspaket knapp 200x200          Bröllopspaket knapp 200x200

Bröllopspaket knapp 200x200          Bröllopspaket knapp 200x200

| Fler

Kontakt

Ersta terrass
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1N/Fjällgatan 45

Kontakt terrassen
Telefon 08-714 61 07
erstaterrass.koket@erstadiakoni.se

Kontakt bokning
Telefon
08-714 66 34
meet@erstadiakoni.se

Öppettider
Måndag – Fredag 10.00 – 16.00.

Klicka här för karta och vägbeskrivning