Ersta Second Hand

Det finns flera sätt att stödja Ersta diakonis verksamheter. Ett av dem är att handla på eller skänka saker till Ersta Second Hand.

Ersta Second Hand ligger på Erstagatan 5. Här kan du fynda och samtidigt stödjer du Ersta diakonis verksamheter. Du kan också lämna in saker du inte längre behöver. I samma lokal finns även Ersta frimärken. Välkommen till oss!

Ersta Second Hands öppettider:

Måndag - torsdag kl 10.00 – 18.00
Fredag kl 10.00 - 17.00

Kontakt
Telefon: 08-714 61 38

Vad du kan skänka till Ersta Second Hand

Vi tar gärna emot kläder och saker du inte längre behöver, t ex "loppisprylar" av skiftande slag: allt från gamla skivor till köksredskap, husgeråd, porslin och textilier samt kläder och skor av alla dess slag.

Det går bra att komma till butiken och lämna in dessa under våra öppettider. Om du behöver hjälp med transport eller vill lämna in på andra tider, kontakta oss gärna via e-post secondhand@erstadiakoni.se  eller ring på 08-714 61 38.

Bra att veta

  • Det du lämnar måste vara helt och rent då vi inte har någon möjlighet att tvätta eller laga de inlämnade sakerna.
  • Paketera och sortera gärna så är det lättare för oss att ta hand om det inlämnade.
  • Vi kan behöva tacka nej till saker som vi bedömer inte går att sälja i butiken och kan heller inte lagerhålla större volymer av kläder, böcker och möbler så kontakta oss gärna om du har mycket du vill skänka.
  • Våra verksamheter får vid behov hämta saker de behöver till sina patienter och/eller brukare.

 

Följ oss gärna på vår Facebooksida Ersta Second Hand >>