Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Våra konferenslokaler

Norrbysalen

Våra lokaler har stor variation i både storlek och utseende vilket gör att vi med lite finurlighet och flexibilitet kan lösa de flesta önskemål och behov. Alla våra rum har sin egen karaktär, inget rum är det andra likt. Bland annat har vi en lokal med privat toalett och en annan med egen balkong.

De flesta av våra lokaler ligger i Ersta diakonis stora diakonisshus som uppfördes år 1896. Från början var det bostadshus för områdets systrar samt elever och inrymde bland annat bostadsrum, kök, matsal, bönesal, syrum, sällskapsrum, bibliotek och kontorsrum. Så småningom växte verksamheten ur huset och de tomma lokalerna började hyras ut för kurs- och konferensverksamhet.

Fram till idag har verksamheten vuxit till 16 konferensrum med kapacitet från 1-160 personer. Samtliga rum och lokaler är varsamt renoverade för att behålla den historiska känslan och gamla detaljer. Samtidigt är de anpassade till dagens förväntningar på teknisk utrustning och en väl fungerande konferenslokal.

| Fler

Kontakt

Ersta konferens, hotell & terrass
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1K

Telefon 08-714 63 41
@ Konferens, hotell & terrass 

Klicka här för karta och vägbeskrivning