Dubbelrum i kategori direktorsrum

Ersta hotell

Nya moderna direktorsrum

Direktorsrummen är nya stora rymliga rum med modern inredning och utsikt antingen utöver takåsarna på Södermalm eller över kyrkparken och Stockholms inlopp. Inredningen är vald för att förstärka känslan av tradition och hantverk samtidigt som den är modern. Rum att bo i och inte bara en säng för övernattning, helt enkelt.

Direktorsrum

från 1.895:-/natten

 

Rummen är färgrika, inga klara pastellfärger utan dova rogivande naturnära toner av grått, grönt, rött och blått. Golven är täckta av tjocka ullmattor som är allergivänliga. Som kontrast till färgerna har möblerna trädetaljer av framförallt ask.

Duschrummen har klinker på golven och kakel på väggarna. Alla rum har moderna duschhörnor med glasdörrar, vägghänd toalett och handfat samt en stor spegel. Ett av direktorsrummen har dessutom även ett badkar. Några av badrummen har till och med fönster och utsikt över Södermalm.

Rymligt för en, två, tre eller fyra personer

Direktorsrummen finns som dubbelrum, trebäddsrum och fyrbäddsrum. Men du kan även boka ett dubbelrum för en person, då blir priset något lägre. Eller välja till en extrasäng i dubbelrum om ni är tre.

Våra trebäddsrum har tre ordinarie sängar fördelade på ett större dubbelrum och ett mindre rum med en enkelsäng. Rummen är så pass stora så att det även går att beställa till en extrasäng.

Dubbla duschrum i fyrbäddsrum

Fyrbäddsrummet består av två dubbelrum och två duschrum. En rymlig hall binder samman rummen som är så pass stora så att det går att ha extrasängar i båda dubbelrummen om man är ett stort sällskap.

Varför ska jag välja ett direktorsrum?

Direktorsrummen är stora, rymliga och moderna med tidsenlig inredning. Här ska du bo om du vill ha det lite extra lyxigt i form av utrymme, sovkomfort, nordiskt inspirerad inredning samt lugn och ro. Alla rum har fin utsikt, antingen över takåsarna på söder eller över kyrkparken och Stockholms inlopp.

Dubbelrum i kategori direktorsrum med utsikt över takåsarna. Dubbelrum i kategori direktorsrum med utsikt över kyrkparken och Stockholms inlopp- Loungen på direktorsvåningen. Enkelsäng i trebäddsrum fördelade på två separata rum. Moderna dusch- och wcrum i alla rum Fyrbäddsrummet har två sovrum och två badrum. Dubbelrum i kategori direktorsrum med utsikt över takåsarna. Ett av våra dubbelrum har både badkar och dusch

Bokningsförfrågan hotellrum

Rumskategori
Tillval

Kontakta Ersta hotell

Telefon 08-714 63 41
konferens@erstadiakoni.se 

Postadress
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1K
Södermalm, Stockholm

Hitta till Ersta hotell

Reception öppettider

Vardagar 08.00-17.00

Helger 08.00-15.00

Incheckningstider
Vardagar 14.00-17.00, efter 17.00 enligt överenskommelse
Helger 14.00-15.00, efter 15.00 enligt överenskommelse

Frukostservering
Vardagar 07.00-09.00

Helger 07.00-10.00