hotellrum med säng

Ersta hotell

Bekväma och nyrenoverade rum i 70-talstil

Våra elevrum ligger i den lite modernare delen av byggnaden. Även om grundbyggnaden är modern så har vi valt att inreda rummen i äldre stil för att försöka återspegla den miljö som eleverna vistades i. Tapeterna är nya, liksom badrum och textilier. Golven både i rummet och i loungen utanför är täckta av moderna, miljövänliga och allergivänliga heltäckande ullmattor. Dock är stilen hämtad från 70-talet liksom möblemanget. Inget rum är exakt som det andra. Precis så som eleverna hade det i sina rum.

Elevrum

från 1.195:-/natten

 

Elevrummen finns som dubbelrum och enkelrum, för båda rumstyperna går det att beställa till en extrasäng. Rummen ligger i den lite modernare tillbyggnaden och har stora fönster med vy över bakgården, lastkajen och om man höjer blicken de översta våningarna på Ersta sjukhus.

Krypin för egna måltider

På våningsplanet finns en gemensam lounge med bekväma stolar och bord. Här kan du sitta och njuta av något gott att äta och dricka. I anslutning till loungen finns det ett pentry med kylskåp, mikrovågsugn, vatten- och kaffekokare.

Varför ska jag välja ett elevrum?

Våra elevrum kan tyvärr inte skryta med samma fantastiska utsikt som våra övriga rum men har många andra fördelar. De ligger i en avskild och tyst del av huset, de är stora, modernare och lite billigare. Dessutom är sängarna i enkelrummen extra breda (120 cm). Så om du har andra planer än att sitta i fönstersmygen på rummet hela dagarna så kan vi varmt rekommendera ett elevrum.

Dubbelrum i kategori elevrum på Ersta hotell Loungen på elevrumsvåningen på Ersta hotell Dusch och wc i kategori elevrum på Ersta hotell Enkelrum i kategori elevrum på Ersta hotell

Bokningsförfrågan hotellrum

Rumskategori
Tillval

Kontakta Ersta hotell

Telefon 08-714 63 41
konferens@erstadiakoni.se 

Postadress
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1K
Södermalm, Stockholm

Hitta till Ersta hotell

Reception öppettider

Vardagar 08.00-17.00

Helger 08.00-15.00

Incheckningstider
Vardagar 14.00-17.00, efter 17.00 enligt överenskommelse
Helger 14.00-15.00, efter 15.00 enligt överenskommelse

Frukostservering
Vardagar 07.00-09.00

Helger 07.00-10.00