Dubbelrum i kategori föreståndarrum

Ersta hotell

Charmiga rum i trevlig omgivning

På våning 2 i det gamla diakonisshuset ligger våra föreståndarrum. Alla rum har utsikt över Stockholms inlopp eller parkområdet vid Ersta kyrka. Här bor du i ett trivsamt och individuellt möblerat rum som fortfarande har vissa originaldetaljer intakta, så som trägolv, fönster och i vissa rum även tapeter.

Föreståndarrum

från 1.295:-/natten

 

Vi får ofta höra att våra föreståndarrum anses som stora. Alla rum har eget kaklat badrum med wc, handfat, handdukstork, hårtork och dusch med draperi. Möblemanget kommer från tidigare sekel även om textilier och annat så som madrasser självklart är nya och moderna. Inget rum är det andra likt och våra återkommande gäster hittar ofta ett favoritrum som de har som önskemål att återboka.

Delat pentry för förvaring och uppvärmning av mat och dryck

På våningsplanet finns en gemensam lounge med utsikt över Djurgården och Skeppsholmen. Här kan du sitta och njuta av utsikten eller av något gott att äta och dricka. I anslutning till loungen finns det ett pentry med kylskåp, mikrovågsugn, vatten- och kaffekokare.

Varför ska jag välja ett föreståndarrum?

Miljön är något speciellt. Om du vill vakna och mötas av soluppgång över Stockholms inlopp eller fågelkvitter från kyrkparken så är valet givet. Dessutom i ett relativt stort rum som andas historia fast med modern tvist och med moderna bekvämligheter.

Dubbelrum i kategori Föreståndarrum på Ersta hotell Enkelrum i kategori Föreståndarrum på Ersta hotell Loungen på föreståndarvåningen på Ersta hotell Dubbelrum i kategori föreståndarrum på Ersta hotell

Bokningsförfrågan hotellrum

Rumskategori
Tillval

Kontakta Ersta hotell

Telefon 08-714 63 41
konferens@erstadiakoni.se 

Postadress
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1K
Södermalm, Stockholm

Hitta till Ersta hotell

Reception öppettider

Vardagar 08.00-17.00

Helger 08.00-15.00

Incheckningstider
Vardagar 14.00-17.00, efter 17.00 enligt överenskommelse
Helger 14.00-15.00, efter 15.00 enligt överenskommelse

Frukostservering
Vardagar 07.00-09.00

Helger 07.00-10.00