Dubbelrum i kategori systerrum

Ersta hotell

Enkel standard i trevlig omgivning

På våning tre i det stora diakonisshuset ligger våra systerrum. Liksom systrarna bor du här i lite enklare och i lite mindre rum. Alla sex rum delar på tre gemensamma WC- och duschrum i korridoren. Systerrummen ligger högst upp av alla våra hotellrum och bjuder på utsikt över Stockholms inlopp eller parkområdet vid Ersta kyrka.

Systerrum

från 795:-/natten

 

Här bor du i ett litet trivsamt och individuellt möblerat rum som fortfarande har vissa originaldetaljer intakta, så som platsbyggda garderober, fönster och i vissa rum även tapeter. Möblemanget kommer från tidigare sekel även om textilier och annat så som madrasser självklart är nya och moderna. Inget rum är det andra likt och våra återkommande gäster hittar ofta ett favoritrum som de önskar bokar igen och igen.

Korridorgemensamma wc- och duschrum

De sex rummen på vårt systervåningsplan delar på tre WC- och duschrum som ligger i anslutning till rummen ute i korridoren. WC- och duschrumen är kaklade, har toalett, handfat och duschkabin (ett av dem har duschdrapperi).

Lounge och stor balkong med högt läge och utsikt

På våningsplanet finns en gemensam lounge med utsikt över Djurgården och Skeppsholmen samt en stor balkong med utsikt över Ersta kyrka och kyrkparken. Här kan du sitta och njuta av utsikten eller av något medhavt gott att äta och dricka. I anslutning till loungen finns det ett pentry med kylskåp, mikrovågsugn, vatten- och kaffekokare.

Varför ska jag välja ett systerrum?

Miljön är oslagbar. Om du vill bo enkelt men ändå vakna och mötas av soluppgång över Stockholms inlopp eller fågelsång från kyrkparken så är ett systerrum något för dig. Dessutom i ett rum som andas historia fast med modern tvist och med moderna bekvämligheter i delade utrymmen.

Loungen på systervåningen på Ersta hotell Enkelrum i kategori systerrum på Ersta hotell Dubbelrum i kategori systerrum på Ersta hotell Utsikten från loungen på systervåningen på Ersta hotell Gemensamma dusch och wc på systervåningen på Ersta hotell Terrass på systervåningen på Ersta hotell

Bokningsförfrågan hotellrum

Rumskategori
Tillval

Kontakta Ersta hotell

Telefon 08-714 63 41
konferens@erstadiakoni.se 

Postadress
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1K
Södermalm, Stockholm

Hitta till Ersta hotell

Reception öppettider

Vardagar 08.00-17.00

Helger 08.00-15.00

Incheckningstider
Vardagar 14.00-17.00, efter 17.00 enligt överenskommelse
Helger 14.00-15.00, efter 15.00 enligt överenskommelse

Frukostservering
Vardagar 07.00-09.00

Helger 07.00-10.00