Stöd oss

Ge en högtidsgåva

När du uppmärksammar någon med en högtidsgåva skicks ett gratulationskort till jubilaren. Du väljer själv en personlig hälsning som skrivs på kortet.

Du kan enkelt ge en högtidsgåva via formuläret här nedanför. Vi skickar kortet till den adress du uppger inom fem arbetsdagar efter att vi har mottagit din gåva. Om du har bråttom kan du välja att få kortet via e-post istället. Gåvans storlek anges inte på gratulationskortet.

 

Du kan även skänka en högtidsgåva via plusgiro 90 00 54-8 eller bankgiro 900-0548. I inbetalningens meddelandefält anger du:

  • Jubilarens namn och att gåvan avser en högtidsgåva
  • Adress dit kortet ska skickas
  • Den hälsning som ska stå på kortet
  • Behöver du hjälp är du välkommen att kontakta givarservice på telefon 08-714 60 94 eller e-post donation@erstadiakoni.se

Aktuella insamlingar

Just nu samlar vi in pengar till flera verksamheter inom Ersta diakoni. Våra insamlingsmål baseras helt på verksamheternas behov av gåvomedel.

Våra vänner

Möt företag, stiftelser och privatpersoner som har valt att stödja vår verksamhet. Utan deras stöd skulle vissa av våra verksamheter inte finnas.

Gåvopolicy

Gåvor och bidrag är viktiga tillskott för att Ersta diakoni ska kunna bedriva den högkvalitativa vård och omsorg som vi vill kunna erbjuda.