Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Stora salongen

Max antal sittande gäster: 80

Stora salongen är vår största lokal på Ersta terrass. Här kan upp till 80 personer sitta bekvämt vid dukade bord. De stora fönstren blickar ut över torget i söder och via baren den stora terrassen i norr. Kombinationen av Stora salongen, baren och terrassen gör lokalen till något utöver det vanliga.

Ett vanligt upplägg för fest eller bröllop är att starta med fördrink och i många fall vigsel på terrassen för att sen äta middag i stora salongen. Baren är perfekt som bar och dansgolv. Det begränsade utrymmet gör att dansgolvet aldrig känns tomt samtidigt som det finns plats för många dansande gäster.

Stora salongen används flitigt för konferensluncher och företagsfester. Lokalens närhet till terrassen och huvudentrén gör den tillgänglig, flexibel och användbar för de flesta tillfällen. Bland annat används den för produktlanseringar där den magnifika utsikten från terrassen skapar en vacker bakgrund.  

| Fler

Kontakt

Ersta terrass
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1N/Fjällgatan 45

Kontakt terrassen
Telefon 08-714 61 07
erstaterrass.koket@erstadiakoni.se

Kontakt bokning
Telefon
08-714 66 34
meet@erstadiakoni.se

Öppettider
Måndag – Fredag 10.00 – 16.00.
Vi har stängt mellan 6/7 - 2/8.

Klicka här för karta och vägbeskrivning