Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Terrassen

Max antal sittande gäster: 150. Max antal minglande gäster: 250.

Den stora terrassen som blickar ut över Gamla stan, Skeppsholmen, Djurgården och Stockholms inlopp har inspirerat till namnet på verksamheten. Här kan 150 sittande gäster eller 250 minglande gäster umgås med hela Stockholm som bakgrundsdekor.

Terrassen är mycket populär för alla möjliga fester, allt från grill-, sommar- och företagsfester till bröllop och minnesstunder. Det är inte helt ovanligt att våra bröllopspar börjar med mingel och vigsel på terrassen för att sen sätta sig till bords inne på restaurangen.

Terrassen används även vid olika lanseringar och produktvisningar med mera där den spektakulära utsikten bidrar till stämningen. Bland annat spelades vissa av scenerna i filmen om Ted Gärdestad (Ted - För kärlekens skull) in på terrassen och på Ersta konferens & hotell.

| Fler

Kontakt

Ersta terrass
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1N/Fjällgatan 45

Kontakt terrassen
Telefon 08-714 61 07
erstaterrass.koket@erstadiakoni.se

Kontakt bokning
Telefon
08-714 66 34
meet@erstadiakoni.se

Öppettider
Måndag – Fredag 10.00 – 16.00.
Vi har stängt mellan 6/7 - 2/8.

Klicka här för karta och vägbeskrivning