Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Nya moderna direktorsrum

Direktorsrummen är nya stora rymliga rum med modern inredning och utsikt antingen utöver takåsarna på Södermalm eller över kyrkparken och Stockholms inlopp. Inredningen är vald för att förstärka känslan av tradition och hantverk samtidigt som den är modern. Rum att bo i och inte bara en säng för övernattning, helt enkelt.

Rummen är färgrika, inga klara pastellfärger utan dova rogivande naturnära toner av grått, grönt, rött och blått. Golven är täckta av tjocka ullmattor som är allergivänliga. Som kontrast till färgerna har möblerna trädetaljer av framförallt ask.

Duschrummen har klinker på golven och kakel på väggarna. Alla rum har moderna duschhörnor med glasdörrar, vägghänd toalett och handfat samt en stor spegel. Ett av direktorsrummen har dessutom även ett badkar. Några av badrummen har till och med fönster och utsikt över Södermalm.

Rymligt för en, två, tre eller fyra personer

Direktorsrummen finns som dubbelrum, trebäddsrum och fyrbäddsrum. Men du kan även boka ett dubbelrum för en person, då blir priset något lägre. Eller välja till en extrasäng i dubbelrum om ni är tre.

Våra trebäddsrum har tre ordinarie sängar fördelade på ett större dubbelrum och ett mindre rum med en enkelsäng. Rummen är så pass stora så att det även går att beställa till en extrasäng.

Dubbla duschrum i fyrbäddsrum

Fyrbäddsrummet består av två dubbelrum och två duschrum. En rymlig hall binder samman rummen som är så pass stora så att det går att ha extrasängar i båda dubbelrummen om man är ett stort sällskap.

Varför ska jag välja ett direktorsrum?

Direktorsrummen är stora, rymliga och moderna med tidsenlig inredning. Här ska du bo om du vill ha det lite extra lyxigt i form av utrymme, sovkomfort, nordiskt inspirerad inredning samt lugn och ro. Alla rum har fin utsikt, antingen över takåsarna på söder eller över kyrkparken och Stockholms inlopp.

Bilder

Direktorsrum Direktorsrum

Direktorsrum Direktorsrum

Direktorsrum Direktorsrum

Direktorsrum Direktorsrum

| Fler

Kontakt

Knapp boka


Ersta hotell
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1K

Telefon 08-714 63 41
E-post konferens@erstadiakoni.se

Incheckningstider
Vardagar 14.00-20.30
Helger 14.00-16.30

Frukostservering
Vardagar 06.30 - 09.00
Helger 07.30-10.00

Klicka här för karta och vägbeskrivning

Award gästrecensioner

Award gästrecensioner