Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Norrbysalen

Det är inte svårt att förstå varför Norrbysalen är vår populäraste lokal. Ljus och luftig med stora fönster som vetter mot Djurgården. I den här lokalen finns det möjlighet att välja olika möblering men om man väljer biosittning finns det plats för upp till 60 personer.

Norrbysalen är uppkallad efter Johannes Norrby som var direktor på Ersta diakoni under 1910-1936. Från början användes salen som matsal, möblerad med tre stora bord. Vid mittenbordet satt diakonissorna och prästerna, vid fönstret satt provsystrarna och vid väggen satt eleverna. När verksamheten växte och det behövdes mer plats användes även den intilliggande bönsalen (idag Bringsalen) för måltider. Den magnifika kristallkronan som hänger i Norrbysalen donerades till Ersta Diakonisällskap år 1940.

Idag är Norrbysalen vår mest bokade lokal och används ofta till kurser och utbildningar av olika slag. Salen erbjuder god teknisk utrustning och kan möbleras väldigt flexibelt efter önskemål.

| Fler

Kontakt

Norrbysalen

Storlek: 70 kvm
Takhöjd: 5 meter
Utsikt: Innergården, Stockholms inlopp och Djurgården

Kapacitet

Biosittning60
Skolsittning40
U-sittning28
Dubbelt U36
Fiskben40
Öar48
Stolar i ring30

Ingår i bokning

Projektor med datoranslutning
Whiteboard
Blädderblock
OH-projektor (på begäran)
Kontorsutrustning
Block och pennor
Vatten på karaff
Trådlöst (WiFi) och fast internet
Headset

Prislista lokal >>>

Prislista övriga tjänster och teknik >>>

Bokningsförfrågan >>>