Ersta terrass

Stora salongen

Stora salongen är vår största lokal på Ersta terrass. Här kan upp till 80 personer sitta bekvämt vid dukade bord. De stora fönstren blickar ut över torget i söder och via baren den stora terrassen i norr. Kombinationen av Stora salongen, baren och terrassen gör lokalen till något utöver det vanliga.

Max antal sittande gäster: 80 personer.

Ett vanligt upplägg för fest eller bröllop är att starta med fördrink och i många fall vigsel på terrassen för att sen äta middag i stora salongen. Baren är perfekt som bar och dansgolv. Det begränsade utrymmet gör att dansgolvet aldrig känns tomt samtidigt som det finns plats för många dansande gäster.

Stora salongen används flitigt för konferensluncher och företagsfester. Lokalens närhet till terrassen och huvudentrén gör den tillgänglig, flexibel och användbar för de flesta tillfällen. Bland annat används den för produktlanseringar där den magnifika utsikten från terrassen skapar en vacker bakgrund.

Stora salongen på Ersta terras rymmer 80 sittande gäster  Stora salongen på Ersta terras rymmer 80 sittande gäster Stora salongen på Ersta terras rymmer 80 sittande gästerStora salongen på Ersta terras rymmer 80 sittande gäster

Bokningsförfrågan festvåning

Kontakta Ersta terrass

Öppettider:

Måndag-fredag: kl. 10.00-15.00

Övrig tid, kvällar och helger endast förbeställning.


Postadress:
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress:
Erstagatan 1N/Fjällgatan 45
Södermalm, Stockholm

Bokning:
Telefon 08-714 66 34
meet@erstadiakoni.se 

Köket:
Telefon 08-714 61 07
erstaterrass.koket@erstadiakoni.se