Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Terapi och krisstöd

Väntrummet hos Vändpunkten

Vändpunkten erbjuder psykoterapi för dig som är över 16 år och har vuxit upp med eller lever i en familj med missbruk.

I terapin på Vändpunkten har du möjlighet att undersöka hur missbruket och relationerna i familjen påverkat just dig och ditt liv. Fokus för samtalen är dina känslor, tankar och drömmar och hur du ska få ett liv som passar dig.

En missbrukare kräver mycket uppmärksamhet och många anhöriga är vana vid att glömma sina egna behov och önskningar. Samtalen ger dig möjlighet att ta upp ämnen som att vara ensam, hantera konflikter, sorgen över uppväxten, att vara besviken på sig själv, att kunna leva i en relation, flytta ifrån en förälder som missbrukar och bilda familj och bli förälder själv. Ibland blir de svårigheter vi levt med under uppväxten extra tydliga när vi ska skapa vårt eget vuxna liv.

För dig som är under 25 år kostar det 70 kronor per gång, för dig över 25 år är avgiften 725 kronor per gång. I första hand är terapin på Vändpunkten en korttidsterapi där vi träffas 12 gånger. Om du är intresserad så ring 08-714 62 16 eller mejla på vandpunkten@erstadiakoni.se.

| Fler

Kontakt

Ersta Vändpunkten
Box 4619
116 91 Stockholm

Besöksadress
Erstagatan 1K

Telefon 08-714 62 16
@ Vändpunkten

Öppettider
Måndag-torsdag 09.00 - 12.00