Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Öppen verksamhet

Välkommen till Café Minnesvärt

Erstaberget

Café Minnesvärt är en mötesplats för dig som har Alzheimers sjukdom eller annan kognitiv sjukdom. Närstående, anhöriga och övriga intresserade är alltid välkomna till oss.

Café Minnesvärt (som vi tidigare kallade Alzheimer café) är en mötesplats för alla som har eller berörs av Alzheimers sjukdom eller annan kognitiv svikt.
Genom att arrangera café Minnesvärt önskar vi bryta social isolering och bidra till ökad kunskap. Vi vill göra livet lättare för dig som har drabbats av kognitiv svikt och för dina anhöriga/närstående. Även du som i ditt arbete möter personer med Alzheimer eller annan kognitiv svikt är välkommen att ta del av våra föreläsningar.

När träffas vi?

Café Minnesvärt  äger rum sista torsdagen i månaden kl. 18-20 (med undantag för juni, juli och december). Upptill 50 personer brukar delta per gång.

Var: Systervåningen, Erstagatan 1K, 3 tr. Tillgänglighet: Hiss finns Kostnad: Fri entré

Torsdag 23/5 (ej 30/5 p g a Kristi himmelfärdsdag)
Miia Kivipelto
professor och chef för Tema Åldrande på Karolinska Universitetssjukhus samt professor i kliniskt geriatrisk epidemiologi vid Karolinska institutet kommer.

Underhållning av musikalartisten Jenny Asterius Persson

 

Varmt välkommen!

Ingen föranmälan behövs men du kan skicka e-post till: alzheimer@erstadiakoni.se eller ringa Carina Parmenfälth på telefonnummer 08-714 64 05.

I samarbete med  AlzeimerSverige hemsida.

| Fler

Kontakt

Café Minnesvärt och Erstagruppen
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ öppna verksamheter