Dagverksamheten Villa Cederschiöld

Villa Cederschiöld ligger på Södermalm och är en dagverksamhet för dig över 65 år med en demenssjukdom. Våra engagerade och erfarna medarbetare är här för att ge din dag struktur och meningsfullt innehåll.

Att komma till Villa Cederschiöld, eller Villa C som vi kallar det, ska vara som att komma hem till någon. Miljön är hemtrevlig, trygg och ombonad. Det finns ett övergripande lugn där tempot har utgångspunkt i våra gästers personliga rytm.

Att komma till Villa Cederschiöld ska vara som att komma hem till någon.

Du har möjlighet att delta i aktiviteter som målning, utomhusvistelser, hushållssysslor, spel eller sång och musik. Vi tar även vara på varje tillfälle till fest vid högtider eller våra gästers födelsedagar. Vi har en trädgård där du som vill kan hjälpa till att odla och skörda. Vi bakar och lagar mat tillsammans. Kort sagt, det är du som gäst och dina intressen som står i fokus.

Vi har öppet måndag till fredag året om (förutom helgdagar) och vi tar emot 15 gäster varje dag. Ditt biståndsbeslut från kommunen styr hur många dagar per vecka du kommer till oss. Här kan du läsa mer om vår dagverksamhet

kvinna sitter och målarSå får du en plats på vår dagverksamhet

För att kunna delta i våra dagverksamheter behöver du ett beslut från din biståndshandläggare. Boende i Stockholms stad kan kontakta Äldre direkt för mer information på telefon 08-80 65 65 eller göra en ansökan på Stockholm stads webbplats.

Kontakta oss

Adress: Erstagatan 1F
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon: 08-714 61 00

Verksamhetschef
Ulrika Blumfelds
Telefon: 08-714 64 03