Staplade kaffekoppar på ett bord

Erstas öppna mötesplatser

Café Minnesvärt

Café Minnesvärt är en mötesplats för alla som berörs av alzheimer eller annan kognitiv sjukdom. Här bjuds du på en härlig blandning av spännande föreläsningar och samtal kring temat kognitiv sjukdom: ny teknik, forskning, musikterapi, författarskap och andlig spis. Allt kostnadsfritt. Välkommen!

Program och anmälan till Café Minnesvärt Stockholm

Upptäck våra kommande föreläsningar. Klicka på det valda datumet/föreläsningen nedan för mer information och anmälan. Har du frågor? Kontakta oss enkelt genom uppgifterna längst ner på sidan.

Vi ser fram emot att träffa dig i vår!

I Ersta diakonis regi drivs idag Café Minnesvärt Stockholm på Södermalm. Café Minnesvärt finns även på andra platser i landet, det kan du läsa mer om här >>.

Träffarna hålls ett antal torsdagskvällar under året. Tid, plats och program för de olika träffarna hittar du via länken här nedanför. Föredragen är alltid kostnadsfria. Vi bjuder på kaffe/te och smörgås.

Café Minnesvärt är ett samarbete med den rikstäckande patient- och anhörigorganisationen Alzheimer Sverige. Syftet är att sprida kunskap om alzheimer och andra kognitiva sjukdomar. Café Minnesvärt startade i Holland 1997, då under namnet Café Alzheimer. 2006 startades Sveriges första Café Minnesvärt på Ersta diakoni i Stockholm.

Kontakta oss

För anmälan via telefon, 
kontakta:

Wictoria Wallander

Telefon: 08-714 63 20
E-post: wictoria.wallander@erstadiakoni.se

Adress: 
Vi träffas på Erstaklippan Erstagatan 1K på Södermalm i Stockholm. 

 

För allmänna frågor,
kontakta verksamhetsansvarig:

Christina Davisson

E-post: christina.davisson@erstadiakoni.se
Telefon: 08-714 64 05

Välkommen till Café Minnesvärt!