Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Välkommen till Erstagruppen

Erstagruppen är en öppen träffpunkt för dig som har fått Alzheimers eller annan kognitiv sjukdom. Gruppen vänder sig till dig som inte har behov av dagverksamhet, men som önskar kontakt med andra som befinner sig i en liknande livssituation.

Hos Erstagruppen får du möjlighet till samtal eller varför inte bara komma och njuta av en kopp kaffe. Vi umgås, samtalar och delar information med varandra och ibland gör vi utflykter. Emellanåt får vi besök av föreläsare som pratar om något aktuellt ämne. Vi avslutar varje träff med sittande Qigong-gymnastik.

Träffarna utformas i möjligaste mån efter dina och övriga besökares behov och intressen. I viss mån kan även anhöriga delta och få information och vägledning av ansvarig Carina Parmenfälth.

När träffas vi?

Vi träffas på måndagar och onsdagar 10.00-15.00. Om du vill stanna och äta med oss så måste vi veta det i förväg. Ring gärna Carina! Du hittar oss på Erstagatan 1 D, vid kyrkan.

För mer information och/eller intresseanmälan: Skicka e-post till: alzheimer@erstadiakoni.se eller lämna ett meddelande på: 08-714 64 05 så hör Carina Parmenfälth av sig.

Observera - under pågående Corona-pandemi genomförs möten och kontakt med Erstagruppens deltagare på andra sätt än vanligt. Vänligen kontakta Carina för mer information.

| Fler

Kontakt

Café Minnesvärt och Erstagruppen
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ öppna verksamheter