Translate this page

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Close

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten vilar på en kristen grund och vi hjälper människor i utsatta livssituationer.

Ersta diakoni ny ägare av HSB Omsorg

Nu har Konkurrensverket godkänt affären och från och med den 16 december 2016 är Ersta diakoni ägare av HSB Omsorg. Vi är mycket stolta och glada över förvärvet och ser fram emot att fortsätta driva och utveckla verksamheten.

För medarbetare, boende och alla de som på något sätt använt sig av tjänster från HSB Omsorg kommer verksamheten att fortsätta precis som vanligt med samma personal, kontaktpersoner, adresser och telefonnummer. Processen med att integrera HSB Omsorg i Ersta diakoni kommer att ske stegvis under 2017 och under våren kommer HSB Omsorg att byta namn. 

Ann-Sofi Wetterstrand, socialchef på Ersta diakoni, är mycket glad över att affären nu är klar. 

- Jag är oerhört glad att Ersta diakoni har förvärvat ett så fint omsorgsföretag som HSB Omsorg och jag ser fram emot att träffa alla medarbetare och kunder och välkomna dem till Ersta diakoni. De nya verksamheterna blir ett välkommet komplement till våra nuvarande, och ger oss möjlighet att bredda vårt erbjudande med fler tjänster. 

| Fler

Kontakt

Ersta diakoni
Box 4619
116 91 Stockholm

Telefon 08-714 61 00
@ Ersta diakoni